Back to All Events

SALON DU PRINTEMPS


  • ZERP Galerie 120A Van Oldenbarneveltstraat Rotterdam, ZH, 3012 GV Netherlands (map)
Work: Jak Beemsterboer, Missing: Collecting Memories, 2016 ©

Work: Jak Beemsterboer, Missing: Collecting Memories, 2016 ©

Van 17 april tot en met 16 mei presenteert ZERP Galerie de groepstentoonstelling ‘Salon du Printemps’. De tentoonstelling omvat werk van alle kunstenaars van de galerie, gepresenteerd naar het voorbeeld van de Franse salons waarbij alle wanden van boven tot onder zullen worden volgehangen. De salon was in de achttiende eeuw de plaats bij uitstek om nieuwe kunstwerken te bewonderen. ‘Salon du Printemps’ omvat dan ook de nieuwe, niet eerder getoonde werken en zal bovendien een vooruitblik zijn naar wat er komen gaat. Voor de gelegenheid tonen ook enkele gastkunstenaars hun werk in ZERP Galerie.

met o. a. Anna Lange, Monika Dahlberg, Gert Scheerlinck, Aris Kalaizis, Virgilius Moldovan, Peter Riss, ...


U bent van harte uitgenodigd voor de opening van ‘Salon du Printemps’ op zondag 17 april, van 15 – 17 uur.

Earlier Event: March 24
RUST BELT
Later Event: May 12
MORE CANVAS, PLEASE.