Back to All Events

MORE CANVAS, PLEASE.


  • Sofie Van de Velde Gallery 262 Lange Leemstraat Antwerpen, Vlaanderen, 2018 Belgium (map)

.

 

MORE CANVAS, please.   

12/05 – 18/06

Gallery Sofie Van de Velde presents ‘MORE CANVAS, please.’, a group show exploring the possibilities and limitations of ‘canvas’ as a medium. A canvas is a means, and never a goal in itself. With Belgian and international artists Sara Sizer (USA),Erika Hock (DE), Jouni Toni (Finland), Elke Bremermann (DE), Perry Roberts (England), Catharina Dhaen (BE), Gert Scheerlinck (BE).

Gert Scheerlinck, Slippers on Canvas, 2015 ©

Gert Scheerlinck, Slippers on Canvas, 2015 ©

NL

Gallery Sofie Van de Velde presenteert “MORE CANVAS, please.”. Een groepstentoonstelling waarbij verschillende Belgische en internationale kunstenaars de mogelijkheden en beperkingen van het medium ‘canvas’ verkennen. Een canvas is een middel en nooit een doel op zich. Met: Sara Sizer (USA),Erika Hock (DE), Jouni Toni (Finland), Elke Bremermann (DE), Perry Roberts (England), Catharina Dhaen (BE), Gert Scheerlinck (BE).

Earlier Event: April 17
SALON DU PRINTEMPS
Later Event: August 27
REMINIZENZ